Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Setkání v duších

Setkání v duších

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: v skrytu díky Lásce milujeme tajně

Setkání v duších


Lidé se setkávají v duších,
i když to málokdo tuší,
víc nitrem svým se objímáme
a v skrytu díky Lásce
milujeme tajně

podobnost svoji s druhým
pak ještě chvíli ujištění
že cestou jdeme stejnou
a pevnost spojení
už nepřeruší ani čas
ani malý počet setkání
neboť v duši všechno trvá
i kdyby sto let jsme se neviděli
navždycky v duších budeme se milovat
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 1.7.2016
Přečteno (216x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ve Ve, Remy M. Manniac, Desiré, vanovaso, Kytka62, Mirastus, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti