Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přemítání

Přemítání

KatieP Básně » Deprese

Anotace: ...

Krev z ran co jsem uštědřila
Proudí v tepnách mého těla
Snad jen rázným tahem břitvy
Dočkám se výsledku bitvy
A doufám že prohra bolí
Herec několika rolí
Nezaslouží potlesk davu
Jako mrtvá ryba plavu
Ani tempo proti proudu
....
Moje rány nekrvácí
Jen duše se z těla ztrácí
A obal se přece vyhazuje...
Publikoval(a): KatieP, 29.6.2016
Přečteno (222x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Lipová, Mirastus, gogol, Malfelica

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti