Ptačí zpěv
Ptačí zpěv
Ptačí zpěv
Ptačí zpěv mě probudil
a ranní slunce mě vítá.
Jak krásné je když ráno
oblohu blankytnou má.
Ranní káva voní a ty
přemýšlíš nad svým
životem.Co s tím s
tím smutným pocitem.
Vyjít ven a nadechnout
se svěžího vzduchu.
Nechat se laskat od
slunce.Zapískat ptačí
notu a na toho kdo na
tebe bezcitně křičí
usmát se.
Nenechat se zastrašit
zlým slovem a svoji
cestou si jít.Jen tak
šťastná budeš a s ptačím
zpěvem notu udržíš.
Ráno je jak malované
tak proč se pořád bát.
Nenech si už ubližovat.
Zakřič ze všech sil
tak už dost! Neřvi na
mě už mám těch tvých
sprostých slov dost.
Ničím jsem se neprovinila
a chci si svůj život žít.
A ty jdi k čertu mám už
dost těch slov zlých.
Slunce svítí,ptáci pějí
je nádherný den a já
jdu za svým snem.
Publikoval(a):
slunečnice69, 28.6.2016