Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tři lesní

Tři lesní

.
Jdu lesem.

Jazykem chutnám
ten vzduch-
je plný chval a zpěvu.

Cítím velkou něhu
v mlčení.

*
*
*

Šišinka se rozpomíná.

Jehličí nakyslé je tolik lahodné-
v dětství ty zážitky bývaly podobné.
Jazykem potom si přejíždíš po patře:
tomuhle pocitu máloco rovná se!

*
*
*

Vede cesta lesem
a ptá se mě ,,Kde ´sem?"

,,Přece na cestě..."

Víc už nehlesne.
Ani já.
.
Publikoval(a): Lipová, 27.6.2016
Přečteno (318x)
Tipy (21) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Sonja la Rosa, Remy M. Manniac, LadyLoba Romana, Bezhlavý rytíř, Wave.Anne, gogol, donne, Petrarca, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti