Nic a Něco
Nic a Něco
...
Chtěla bys být Něčím?
Staň se nejdřív Ničím!
Nech rozplynout své očekávání,
vyhneš se bolesti a zklamání..
V jedné ruce držím Nic,
v druhé držím Něco..
Pokorně si vážím oboje,
tak zhmotňuji sny svoje..
Na kvantových vlnách podivna,
Žít Tady a Teď jsem povinna!
Ať realitou jsou mé žijící sny,
co naplňují jedinečností mé dny..
Tak přestaň čekat na zázrak!
Jsi jim Ty, jen otevři svůj srdeční zrak!
Protože pokud nemáš co bys chtěla,
tak je to pouze a čistě tvoje vina..
...
Publikoval(a):
Wčelka, 27.6.2016