asoc
asoc
Anotace: Ašók, asociace, kdo ví ...
piju, tuším jsem
žiju, goddamn
víru, nemám
uhni madam
blbej den
podpálen
masou fen
od kosti ...
lásko, prostě uhni
jako vždy jsme si rovni
v roce prvním
ne, už nesním !
a regae hraje
sic neplatí nájem
v mysli malé
konečně na zem
přistanem
no honem ...
Publikoval(a):
Marcone, 27.6.2016