O mně a tobě
O mně a tobě
Anotace: Slzy k lásce patří, nebo ne?
Lehce i sladce
ztrácím,
hlavu i ruce
vidím.
Lžu sám sobě,
snad horší je,
že i tobě
ó, lásko moje!
Plaču kvůli tobě
bohužel,
i kvůli sobě
a zpvívám
o lásce
o louce
životě,
jak černé je noční nebe
ale hlavně,
krásko, hlavně pro tebe.
Publikoval(a):
elCajoon, 26.6.2016