Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když padá hvězda

Když padá hvězda

Když padá hvězda

Když padá hvězda
přeji si abych byla
milována a hýčkaná
jako růže,co krásně
voní.

Z poupěte rozvine se
krásný květ,co krásně
voní a radost rozdává.

Když padá hvězda
přeji si vlídnou
náruč a něžné pohlazení.
Jako když letní vánek
tě laská.

Když padá hvězda
přeji si být milována
mužem ,co ví jaká je
pravá láska.

Když padá hvězda přeji
si přestat snít a skutečnou
lásku prožít.

Když padá hvězda toužím
po lásce čím dál víc.
V očích slzy mám ,protože
sama usínám.

Když padá hvězda
tak se na ni dívám
a tajně doufám,že
mi rozumí a mé
přání snad splní.

Když padá hvězda tak
s nadějí usínám i
když vím ,že budu
na vždy sama a nesplněná
láska jak růže uvadla.
Publikoval(a): slunečnice69, 26.6.2016
Přečteno (52x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: radek oslov, Wčelka, děda včela, gogol, Remy M. Manniac, podnebný, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti