Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nikdo nepochopí

Nikdo nepochopí

Claire Tinkova Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: o nemoci, smrti a životu

Ačkoliv po blízkém příteli toužíš,
se svou bolestí se raději sám soužíš.
Nikdo nepochopí, co Tě uvnitř zžírá,
neboť nikdo nikdy nespatří bolest,
která tělo Tvé bez svolení hlídá......................

Ačkoliv nemáš sílu, abys vstal,
oblékneš se a jdeš dál.
Nikdo nepochopí, co Ti sílu dává,
když se nemoc, krok za krokem,
do těla i duše Tvé vkrádá.

Ačkoliv úsměv zdobí Tvou tvář,
jedině Ty moc dobře víš,
jak dokonalý a marnivý jsi lhář...........
Nikdo nepochopí, že i jemu život
nebyl nesmrtelný dán...........
takovýto osud lidstvu, byl zkrátka a dobře, psán...........
Publikoval(a): Claire Tinkova, 26.6.2016
Přečteno (408x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malfelica, gogol, Remy M. Manniac, Mirastus

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 13:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti