Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Politikou cituprostí

Politikou cituprostí

Remy M. Manniac Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: často, milá politiko, býváš psycho...mám chuť jít..:D;)

čistě v rámci interakce
jemné frakce společnosti
v klidu na stůl nohy dali

ku veřejné nelibosti

leckdo jal se spinkat sladce
ostatní si povídali

mandátu se rádi zhostí
i ti, kteří dosud spali
snad by lhali vlastní matce

bože, snad se najdou ctnosti
bychom zlo přec rozpoznali

politikou cituprostí

být doma je emigrace
na koni ti, co nám lhali
stát, jež musí všem být pro smích

nový domov.......Rio? Bali?
Publikoval(a): Remy M. Manniac, 26.6.2016
Přečteno (171x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: vanovaso, Wave.Anne, gogol, podnebný, Mirastus, Makaveli, Marcone, Martin Havlíček, Lipová

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti