Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krvácím

Krvácím

Když duše krvácí,
jsou to nesmírná muka.
Naděje se vytrácí.
Srdce žalem puká.

Proč člověk musí mít cit?
Proč není jak ten kámen?
Proč musí život žít,
dokud s ním není ámen?

Na těle bolest
se nevyrovná té na duši.
Život je jen velká lest,
jak vysát z člověka štěstí, když nic netuší.
Publikoval(a): Malfelica, 23.6.2016
Přečteno (473x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Petrarca, Mirastus, Wave.Anne, Bezhlavý rytíř, podnebný, slunečnice69, děda včela, Remy M. Manniac, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 02:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 24 stránek.
roboti