Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Písmeno V

Písmeno V

ypadlo z abecedy.
nepostrádejte je, lidé,
nebude třeba
pro řeč ani pro písmo,

zmizí mnohá jména,
která ho zatím měla,
zmizí pojmy,
které jej mají,

álka, ojna, ýbuch,
co na tom záleží,
to nám nic neříká.
Po pojmech zmizí i skutky,

álka a ojna a ýbuch
a celý boj za dobrou ěc.
Publikoval(a): podnebný, 22.6.2016
Přečteno (289x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Lipová, gogol, Remy M. Manniac, Pavíočko, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti