Přátelství
Přátelství
Anotace: Moje první báseň psaná v šesté třídě :)
Přátelství je krásné přání,
přátelství je co každý člověk shání.
Přátelství se jen tak nedá,
přátelství se mezi námi hledá.
Přátelství se nedá koupit.
přátelství se nesmí loupit.
Přátelství nejsou jen slzy,
přátelství snad najdeš brzy.
Přátelství je krásná věta,
přátelství není na konci světa.
Přátelství je všude kolem nás.
přátelství musí bavit i vás.
Publikoval(a):
UniQue_HaNy, 21.11.2010