Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Srdce a Rozum

Srdce a Rozum

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: Srdce si poručit nedá

Srdce a Rozum

Srdce si poručit nedá
Rozum je dobrý leda
těm kteří srdce zmrazí
Lásky jsou svojí vrazi

Na vnější komedie
jen tebe užije
a já si zatím tiše
rozjímám o své pýše

Proč tolik myšlenek
denně posílám ti?
Když jsme si navenek
méně než vánek dá ti?

Možná že přestože
hrozí nám oběma potíže
srdce si rány olíže
když vím že

tajné a skryté doteky
dál cítím na svém těle
Snad je to víc než u řeky
ta co ji stále doprovázíš

A přece s rozumem svým
na dlaních plných slz
ničemu nerozumím
přece je srdce mé
živé jen pro tebe
Proč to ví stejně jen Bůh
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 21.6.2016
Přečteno (243x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Remy M. Manniac, Wave.Anne, Pavíočko, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti