Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chci být jen s Tebou

Chci být jen s Tebou

UniQue_HaNy Básně » Láska ... zklamání

Anotace: S touhle situací se sešel už každý z nás...

Chci být jen s Tebou

Jenom s Tebou chci být,
o tom můžu jen snít.
Vedle sebe Tě mít,
a naplno už žít.

Chci být jen s Tebou.

Naše láska není vzájemná,
ale jeden zájem má.
Ta osoba Ti lásku dá,
ten člověk sem já.

Chci být jen s Tebou.

Ukážu ti co láska je,
možná pak se zamiluješ do mě.
Pouhý sen to je,
že řekneš "Miluji Tě".

Chci být jen s Tebou,
ale Ty ne semnou...
Publikoval(a): UniQue_HaNy, 21.11.2010
Přečteno (599x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti