Posmrtný život
Posmrtný život
Anotace: Jak si ho představuji :)
Ticho, mír a klid.
Teplo a rajská zahrada.
Být s těmi, co na Zemi už nemohli být.
Pocit štěstí tu převládá.
Není tam hlad ani žízeň,
jen dobrá nálada a láska.
Žádná pozemského života trýzeň,
ani souzení kdo je a není kráska.
Nehmotné lehké bytí
s milovanými si povídat beze slov.
Ne žádné těžké žití,
na nikoho žádný lov.
Jen pocit štěstí a něha,
radost a klid navěky,
duše s duší si tam běhá,
láska tu plyne bezděky.
Publikoval(a):
Malfelica, 17.6.2016