Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prokletí

Prokletí

Už je to dávno, bylo to před lety
snad jsem byl prokletý
snad málo svatý
švihnout a mávnout
zamávat z erzety
pryč z této planety
nemohu
zatím

Možná jsem měl srdce z kamene
možná jsem měl srdce z cukrové vaty
uvnitř být zlomený
šťastný jen na venek
kdo vězí v plamenech
naději ztratí

Stačilo málo a mé věčné prokletí
bylo by se mnou ve vášnivém objetí
na věky věků
to by tak hrálo
žijem
a bez řečí

Trochu to obrečím
ač není to k breku
Publikoval(a): Remy M. Manniac, 17.6.2016
Přečteno (355x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wčelka, podnebný, gogol, Wave.Anne, Pavíočko, slunečnice69, Desiré, děda včela, Malfelica, donne

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti