Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

nekonečný příběh

nekonečný příběh

Marcone Básně » o Životě

Anotace: Autor Magica a já. Neuvěřitelná hřídel :-DDDDDD A pro autenticitu jsem nechal i ty pseudo smajly tam, kde byly :-D

ale já nechci jen tak žít
s osudem nejsme si kvit
a golgoťák ať se jak chce vzteká
na jeho přikázání pomůže deka

přikázání má prý právo veta
kdo to řek musí sténat
v závrati vševědoucích dní
kde nám může hřídel políbit:-))))))))

leč
na to je ještě brzy
hřídele však neomrzí
jako broskve a melouny.
Obzvlášť ty povolný

pleteš hrušky z jabkama
i Eva byla před Adamem povolná
ten nahoře už ti poslal vzkaz
že zítra na jídelák dršťky dá
heč

z vlastní hlavy
budou dršťky pravý,
nic to však nemění
že hřídele s broskvemi
patří k sobě zdá se mi :-DDDDD

co se ti zdá a co nezdá
je jen klišé, mrtvá hvězda
tak střel šáňo bejku
chuť by byla na raňajku
Publikoval(a): Marcone, 16.6.2016
Přečteno (104x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, děda včela, Martin Havlíček, Pavíočko, Bezhlavý rytíř, podnebný, gogol
ikonkaKomentáře (12)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti