Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska zasněná

Láska zasněná

Viděl jsem ve snu tvoje vlasy,
Nádhernou koruna tvojí krásny,
Ústa v úsměv tvarovaná,
Koruna vzácně rámovaná,
Tvé oči cesty bez návratu,
Rád se v nich toulám po soumraku.

Když slyším tvé kroky jak se blíží,
Padá ze mě vše co mě tíží,
Přísliby sladké za branami,
srdce se chystá na tsunami,
brána se otevírá dokořán,
naplněn štěstím tě přivítám.

Miluji každou chvilku s tebou,
Zbožňuji tvou duši neposednou,
Zabil bych pro tvůj zvonivý smích,
Tvé tělo zosobněný hřích,
Když obejmeš mně a já se v tobě ztrácím,
Jako když se domů vracím.

Přeji si ať to neskončí,
Ať stále si hledíme do očí,
Ať můžu tě líbat na tvá víčka,
A tvé tělo ať mě hýčká,
Bez tebe jenom přežívám,
Jen s tebou jsem celý, milován.
Publikoval(a): snílek z Olomouce, 16.6.2016
Přečteno (265x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti