Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen

Sen

Pali_ Básně » o Lásce

Anotace: Milovat znamená toužit, chtít, pro někoho tu být. Avšak také litovat, zapomenout a přestat milovat.

Být s tebou je můj sen veliký,
Tak proč je vše tak složitý?
Chtěl bych s tebou sdílet všechny pocity,
být tu jen pro tebe, sdílet i tvé dotyky.
Avšak jde o to, co chceš ty, to vím já,
Vše není tak lehký, jak se zdá.
Láska je zapeklitá, cesta k ní je dlouhá,
Avšak stačí chvilka pouhá,
A bud získáš nebo ztratíš,
Nikdy však nic nepokazíš tím, když se vrátíš.
Pro mě jsi světlo na konci tunelu,
Jsi má jediná pomoc, když se ztrácím na ledovém kráteru.
Děkuji za to, že tu jsi,
I když teď ten dojem nemám,
Tvůj názor na věc ale neznám.
Třeba je to jinak, možná ta věc je naopak, nemám proč zoufat,
Avšak energii a sílu mi bere to, že musím jen a jen doufat.
Publikoval(a): Pali_, 19.11.2010
Přečteno (862x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: lénuška, jakofweuio

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti