Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Má chvilka s Dominikou

Má chvilka s Dominikou

godhand Básně » ?nezařazené?

Anotace: Původně jen jí,pak,asi z ješitnosti,zveřejňuji...

Víš,já jenom hledal chvilku,
kdy umlčím sám sebe,
a křovím vlastních vět,
se prosekávám stěží,
Tvou přízeň vzal jsem si
na krk jak amulet,
a čekal mocná kouzla
v tom městě,prý sta věží.

Praha tu sílu nemá,
a já jí nepomohu,
jsem rád,že nejsi němá,
a já rád vzpomínám,
jak plný nadějí,
jsem s tebou procházel,
tu změť tvarů a slohů,

jenže,každá exkurze končí...
Pantofle zpátky,a ty lístky prosím,odhazujte až u vchodu..

Nezklamte náš koš..
Publikoval(a): godhand, 15.6.2016
Přečteno (88x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, ProstěLu, Polux Troy, Doradolanska, Lipová, gogol, Martin Havlíček, Mirastus, LadyLoba Romana

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 13:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti