Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Autoškola, Pravda

Autoškola, Pravda

Autoškola
Rudá záře STOP
chodci krok co krok
zebra v džungli
dopravní situace
vrnící vibrace
červeného mazlíka
jak tomu propadneš
začneš se ztrácet
v asfaltovém moři
kamkoliv chceš
s šedesáti
a osmi oři
připravit, jeď.

...
Pravda
Pravda se mlží
v mlze lží
nevidíme cestu
kdo chce přežít
musí mít
záchranou vestu
vestu co přilne
na povrch duše
to neomylně
omyl je chyba
a chyba je lež
buď zůstaň ležet
nebo běž
pravdě věř.
Publikoval(a): Cygnus, 15.6.2016
Přečteno (35x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 21:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti