Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fénix

Fénix

...

Samy sebe spalujeme,
uhlíky chamtivě hltáme,
v naději že teplo zahřeje,
naše žíly umrznuté..

Chtíč nás pohltí víc a víc
až z nás nezbude nic,
no i to si ostatní závidí,
sobeckostí do dna nalití..

Ze svého popela
znovu povstaň,
zroď se ve vědomí,
a láska tě napojí..

Jeho magie žije v každém z nás,
když nevěříš přijdeš zkusit zas..

...
Publikoval(a): Wčelka, 15.6.2016
Přečteno (79x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Lugilla, Remy M. Manniac, slunečnice69, Pavíočko, Martin Havlíček, děda včela, Kytka62, Lipová, podnebný

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti