**O jedné Múze
**O jedné Múze
Anotace: a jednom přání... :-)
~Múza jak obrázek~
---
Múzu jak obrázek
si ten kluk vybásnil
ona však měla přání
aby ji do šatů ustrojil.
Povídá...
nejsem na koukání
ty se mnou můžeš
o lásce verše psát
můžeš mě líbat
ale ne milovat
já tě mám ráda
víc než život svůj
vždy při tobě stojím
i ty při mně stůj.
--
Vezmeš si tužku
a papíru,stačí list
to co ti šeptám napiš
potom můžeš číst
i když ti před očima
písmenka poskakují
na konci řádků
ti do lásky nakukují
a slovo se slovem
se hned rýmuje
že ona má moc ráda
a on moc miluje.
Při líbání zní housle
při milování varhany
a při vyznání lásky
sbíráš slůvka po zemi.
--
Tvá Múza se zlobí
víc ti nenapoví...
----------
-----
Publikoval(a):
Květka Š., 15.6.2016