Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Další z lumpáren

Další z lumpáren

Me-dick Básně » o Sexu

Anotace: Krátké, zato výstižné vylíčení prekérní situace jednoho jarního večera/rána

Zatímco se nořím do tvého velice kompaktního nitra,
z mysli mi unikají myšlenky na to, co bude zítra.
Náhle se vedle tebe budím do mlhavého jarního jitra
a za zvuku domovního zvonku,
jsem opět já ten,
kdo skáče z okna do záhonku.

A prchá...
Publikoval(a): Me-dick, 15.6.2016
Přečteno (553x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti