neprozřetelnost
neprozřetelnost
Anotace: volným veršem. Dále na obrazotvornosti čtenáře ...
proč jen mám pocit
že vítr nás barví
do zapomnětlivých odstínů
bledého prozření
a tak cudně nechává nahlédnout
pod sukní života
aby nechal vše kryté ženou.
A já blázen
v domění, že miluji
vlastně umírám samotou ...
Publikoval(a):
Marcone, 15.6.2016