Kočka z kostnice
Kočka z kostnice
Anotace: Našla jsem krátkou básničku. Kterou jsem složila ve druhé třídě. Je opravdu krátká. Ale snad pobaví.
Byla jednou jedna kočka z kostnice,
kosti měla ráda velice,
jednou ale spadla z police,
a zranila se velice.
Ta kočka z kostnice.
Publikoval(a):
Lucie U., 15.6.2016