uzamčená otevřenost
uzamčená otevřenost
i přes tabule skel
umazané tahy dlaní
jakoby bez rozmyslu,
vidím obrysy pláče
přivonělas k chtíči neznámého
a pálí tě tvá vlastní realita
ale já už jsem ten za oknem
co může jen nenávidět
šmouhy minulosti
Publikoval(a):
Marcone, 14.6.2016