Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na horách hoří

Na horách hoří

Na horách hoří východ slunce
a lidé vyskakují okny,
září jak vlasy na Bohunce
a načechrává její lokny.

To vykouklo nad lesy slunce pouze,
to není východ, východ z nouze.
Hory hoří, stromy, lesy
a moje srdce posteskne si.
Publikoval(a): podnebný, 14.6.2016
Přečteno (133x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, děda včela, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti