Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šafrán

Šafrán

Usíná v šafránu pod nebem,
pod šedým závěsem.
S anděli zpívá o kráse.
Jak asi teď má se?

Je cítit ozón v ovzduší.
Jak já miloval ji, netuší.
Lásko, proč jsi mne zavrhla?
V lítém boji jsi podlehla
Publikoval(a): repapepa, 12.6.2016
Přečteno (172x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti