Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mlha je krásná.
Pokud zrovna nesedím v autě nebo nestojím na vrcholu hory ;-)
11.6.2016 19:53 | Bezhlavý rytíř
V neděli ráno jsem jí moc ráda neměla:-(.
V básničce je mnohem hezčí:-))
11.6.2016 16:03 | Kytka62