Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

the Dee part dvje

the Dee part dvje

Marcone Básně » o Lidech

Anotace: páč se tu nevyplatí dávat cokoliv jinam, než do básní, vkládám druhý díl prozaické skládačky jménem Dee ...

"Probuď se!"říkala si v duchu.
"Furt je jich moc. Otevřená hala, několik vstupů a žádné opěrné místo krom toho, kde jsi. Chudáčci, proč si vybrali zrovna práci pro tohohle magora. Jasně, nemohli tušit, že na vyčištění pošlou zrovna mě Asi musejí brát drogy, když pro něj makají."
Drogy, to je nápad!
"Mám asi 20 vteřin, než vypukne další vlna lámání kostí."
Přebít berettu na projektily s uspávacími šipkami trvalo jen vteřinu, takže měla dost času přemýšlet. Osm šipek, ale deset cílů.
Jeden se pohnul a dostal dárek s amitalem do stehna. To vyprovokovalo zbytek k akci. Vyběhli jako stádo, aby zlikvidovali nepřítele, ale narazili do stěny jménem Dee.
Zůstali tři, protože poslední šipka se vzpříčila.
Odhodila zaseklou pistoli, vstala s úsměvem ve tváři a pokynula rukou.
" Běžíte umřít ? "
"Jsem vám k dispozici"
První si naběhl rovnou kulkama, protože zlomek vteřiny před jeho úderem si Dee klekla a poslala ho pěstí rovnou do impotence. Další dva se zastavili a jeden z nich se ozval
"sakra, co jsi zač?"
"Jsem jen holka, co vzala kšeft a vy jste na té špatné straně"
"Chce se vám umřít?"
Jasně že se jim nechce, ale přemýšlejí o odpovědi ...
"Jak se jmenuješ ?"
No, na to, že vám jde o kejhák, máš divnou otázku"
Moje jméno je Daphne. Ale lidi z kruhu mě znají jako Dee ...
" proboha" řekl jeden z nich." Existuješ."
"Jo. Neměla bych ?"
"Jdou o tobě řeči, že jsi duch"
"Připadám ti jako duch ?"
" Ne, to ne, jsi krásn..." křuplo to jen malinko. Asi páteř, nebo tak něco. Ale už to prostě nemohla poslouchat.
Poslední jen stál ... Možná si vzpomněl na dětství. A tu vteřinu před katastrofickým zohavení obličeje si možná říkal ... "mám se dobře"

Mise je u konce.

Ale od začátku akce jí vrtá hlavou, proč vlastně tuhle zakázku dostala a vzala. Ochrana politika s výbornýma preferencema. Kdo mu chce ublížit ? Někdo, kdo se nevyzná ? Najali by mě na odstranění, ne na ochranu. " Ser na to Dee" řekla sama sobě.
" A neboj, bude hůř!"
Publikoval(a): Marcone, 11.6.2016
Přečteno (62x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti