Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Louka

Louka

Louka

Máš studnu plnou bolesti
a žalu.Nevíš ,co s ní.
Nejradši bys ji pohřbila.
Duši pak v průzračném
potůčku omýváš.

Na louce do trávy uleháš
a vdechuješ vůni květin.
Posloucháš zpěv slavíka.
Slunce tě hladí a větřík
houpá.Jaká to nádhera.

Usínáš a zapomínáš na
bolest,co v duši máš.
Slunce tě hladí a větřík
houpá.Žal se na chvíli
vytratil.Tráva je příjemně
měkká a ty spíš spánkem
poklidným.

Probouzíš se se soumrakem.
Slunce už se loučí.Louka
voní je tu krásně a ty
pomalým krokem odcházíš.

Studna plná bolesti a žalu
se na tebe dívá.Jak ráda
by tě celou pohltila.
Obcházíš ji obloukem a
vzpomínáš na zpěv slavíka.
Publikoval(a): slunečnice69, 11.6.2016
Přečteno (56x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, radek oslov, děda včela, Wčelka, podnebný, Pavíočko, Bezhlavý rytíř, Wave.Anne, Dasahor, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti