Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mír

Mír

podnebný Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Vzkaz všem teroristům před zahájením ME ve fotbalu ve Francii

Řekněme si, co je zdrávo,
co ví téměř celý svět.
Nikdo z lidí nemá právo
druhé lidi zabíjet.

Vrahové se vymlouvají,
že vraždili vrahy jen.
Nepomohou jim lži bájí,
brzo přijde pomsty den.

Beze zbraní, bez lékařů,
bez soudů i bez žalářů
obejde se příští svět.
Nebude se zabíjet.

Jedno slovo, prázdné dosud,
bude silné jako osud.
Rázem zlepší celý svět,
jenž si nedá poroučet.
Publikoval(a): podnebný, 9.6.2016
Přečteno (248x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ryuk, Matěj Jiřinský, Makaveli, Dasahor, Bezhlavý rytíř, děda včela, Mirastus, Pavíočko, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti