Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ráj

Ráj

Srdce probudilo paprsky,
co zapomněním usnuly..
Teď natahuje jej do dály
a zalévá vše pocity něhy..

Tolik odlesků co má láska,
tolik pohledů co má pravda,
tolik radostí co má štěstí,
tolik úsměvů co mají lidi..

Naplním své sny jednotou,
zamávám křídly nad tebou,
odletím si do barevného ráje,
kde pouze čistá láska zraje.

...

Sama sobě tváří v tvář
nebýt k sobě pouhý lhář..
Sama sobě srdce v srdci,
na pokornou cestu být hrdi..

...
Publikoval(a): Wčelka, 9.6.2016
Přečteno (232x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Desiré, Bezhlavý rytíř, Mirastus, Pavíočko, Wave.Anne, Lipová, gogol, Petrarca, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti