Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Každý chce to své

Každý chce to své

Lipová Básně » o Přírodě

Anotace: -loni se běžci na můj vkus ,,moc honili"zatímco já se válela u keře, letos zas poznávám jak je kouzelný i pohyb vpřed...díky

Každý chce to své.
.
Někdo běžet s větrem v zádech
okolo růží šípkových,
maj´květy z plátků srdcových.

Někdo má zase jiný nádech.

Vesmír mu napoví..
obrazy,symboly,
samy se zjevují.

Vedou ho do ticha
kde věci
-jím- vibrují.

Co v světě jeví se reálné,
ve světle často
povadne.

Rozhrneš haluze
vítá tě růže květ.

Namísto běžet
chceš u něj ležet.

Ucho k uchu
duch k duchu
srdce k srdci.
.
Publikoval(a): Lipová, 8.6.2016
Přečteno (160x)
Tipy (23) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Petrarca, Sonja la Rosa, Mirastus, podnebný, děda včela, Martin Havlíček, Bezhlavý rytíř, Wave.Anne, Psavec

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti