Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sny

Sny

Sny

Noc prozářená hvězdami,
den protkaný sluncem a
ty pláčeš nad zmařenými
sny.Sny ve které jsi
věřila.Potají jsi doufala,
že šťastná budeš.

Hvězdy zhasly a slunce
se za mraky schovalo.
A co sny? Ty se rozplynuly.
Z byli jen slzy a smutek
na duši,bolest v srdci.

Sny krásné a růžové v
šedivé mračna se proměnily.
A ty tápeš životem.Snažíš
se jít za svým snem,ale
marně.

Noc prozářená hvězdami
a den protkaný sluncem.
Někdo zmařil tvoje sny
a ty teď pláčeš.
Sny tvé byli pošlapány
a ty zahnaná do kouta.

Proč nemůžeš žít svůj
sen.Pláčeš nad svým osudem
a nevíš ,co se svým životem.
Proč bojíš se .Tak se vzchop.
Nenech se zahnat do kouta.
Jdi za svým snem.Noc je
protkaná hvězdami a den
září sluncem.
Publikoval(a): slunečnice69, 8.6.2016
Přečteno (57x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Mirastus, děda včela, Wave.Anne, RózaPek, Psavec, gogol, Pavíočko, Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti