Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chceš to zprava nebo zleva

Chceš to zprava nebo zleva

XYX Básně » o Životě

Anotace: zpětná vazba

Zakřičel si z plných plic.
"Já jsem člověk, co je víc."
Ozvěnou mu přišlo zpět.
"Není ti co závidět."
Publikoval(a): XYX, 18.11.2010
Přečteno (240x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, klarik96

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti