Protěž
Protěž
Anotace: Horská rostlinka je jeden z nejvíce ohrožených druhů
Žije mezi námi
vzácná
pro těžkou dostupnost.
Nejskromnější
na příkrých skalách
líbaná sluncem i měsícem
stříbrně zlatá
hebká heboučká.
Pro potěšení ani hru
nejsi. Pročež
jsi protěž.
Sama láska.
Publikoval(a):
podnebný, 8.6.2016