Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ČARODĚJ

ČARODĚJ

Lavander Básně » ostatní ...

Anotace: O schopnosti kouzlit v myšlenkách.

Čaroděj co má dřevěnou tvář
a neviditelnou zář,
stále mlčí a přesto je lhář.


Jeho místo je v koutě
kde čítává svůj snář.


Jednou o něm někdo řekl,že je žhář.
Jindy v kostele farář pronesl,-
ten tichý čaroděj musí mít svatozář.


Přesto se nic nezměnilo
ani když se zatemnilo
a čarodějovo místo vyměnilo.
Ani jeho oko se nezjemnilo.


Nezměněn je dřevěný a sám,
jednou ho vezmu na veliký flám.
Publikoval(a): Lavander, 18.11.2010
Přečteno (889x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti