Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Světlo a oheň?

Světlo a oheň?

Bindig Básně » o Lásce

Anotace: Oheň a světlo?

Světlo a oheň?
Oheň a světlo?
Řád, či neřád?
Top a nebo hrob?
Láska a spojení...
Láska a spojování...
Láska a pochopení...
Láska a odpuštění...
Nejsme jeden bez druhého a druhý bez jednoho.
Miluj lásku a poznáš sám sebe.
Jdi dál... , ...poznej sám sebe a poznáš lásku.
Láska je pravda a pravda je láska......
Publikoval(a): Bindig, 6.6.2016
Přečteno (148x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti