Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lipový háj

Lipový háj

Wčelka Básně » o Přátelství

Anotace: ..a zase kvete..

...

Jednou potkala jsem tebe,
vílu co tančí v lidském tele,
v očích má svůj vlastní vesmír,
duši na dotek, jemnou jak kašmír..

Na nohách smůla štěstí,
v rukách vzácné objetí..
Na stránce života nový list a
Jednota se rozrostla, jsem si jista.

Vůni lesa přinesla jsem do města,
utřu si jí do polštáře, ať se mi o něm zdá..
Po kapsách květy, houby, jehličí,
pro krásu vzpomínek to postačí..

V srdci mám teď nové komnaty,
místo kde se scházíme JÁ i TY,
smějeme se, radujeme, čarujeme,
věčné souznění zde pozpěvuje..

A tak..

Labuť v nás pluje..

Jsi a Jsem
Jsme...
Jdeš a Jdu
Jdeme...

Vědomě..

...
Publikoval(a): Wčelka, 5.6.2016
Přečteno (510x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, Remy M. Manniac, Psavec, Bezhlavý rytíř, Makaveli, Mirastus, Martin Havlíček, gogol, podnebný, Lipová

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti