Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pouhá dvě slova

Pouhá dvě slova

Mé srdce ty slova do mojí hrudi vtlouká,
pro tebe to je, jak když si jen něco brouká.
Nemáš tušení, že to je tlukot pro tebe,
i když to ví všichni i to modré nebe.
Ví, že ty slova tam mám vyryta,
je to mezi city prvotřídní elita.
Tiše šeptají, co já cítím,
i když se tím d dalšíh problémů řítím.
I když vím, že si tím ubližuju,
vlastní hrdost tím značně znevažuju.
I přesto však slyším správně ty slova,
co mi jdou od srdce, zas a znova.
Asi bys chtěl slyšet, co vlastně říkají,
kdo by je měl vědět a koho se týkají.
Řeknu ti to narovinu,
klidně si hraj na hrdinu,
tomuhle však nezabráníš,
sám sobě to neutajíš.
Proč jsem s tebou ráda
a proč srdíčka maluju?
Jednoduše řečeno, protože tě miluju!
Publikoval(a): klarik96, 17.11.2010
Přečteno (2101x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L., Bad Monkey, kote5

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 23:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti