Smrtelné myšlení
Smrtelné myšlení
Anotace: Tenhle rok toho hodně ztratím a už to nikdy nezažiji. Je mi z toho do pláče.
Hledím do bílého stropu,
v myšlenkách mělký hrob kopu.
Mělký hrob sobě,
budu spát už jen v hrobě.
V myšlenkách se ztrácím,
když hlínu do hrobu vracím.
Mám věnec černých růží,
trny prošly mojí kůží.
Krev po rukou mi teče,
čas než umřu se vleče.
Slzy zaplnily moje tváře,
srdce mé se rychle páře.
Pach krve je cítit z mého dechu,
za chvíli budu mít nad sebou dřevěnou střechu.
Bude černá jako noc,
smrt má velmi velkou moc.
Publikoval(a):
Lucie U., 5.6.2016