Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pochodeň

Pochodeň

Mr.Lonely Básně » Smutné

Anotace: ..........

ponížení, ach věc to zlá
láska, ach pocta smutná
pohladím suchá ústa tvá
pocítím jak chutná
slova tvá pošetilá, smutná

pochoden smrt se krátí
ve tvých očí smutek pluje
jako lod co nikdy se nevrátí
vstupenku číslo jedna kupuje

tvé dny co se krátí jako noci
láska ponížená umírá
ach chtěl by ti pomoci
čas rychle ubíhá

pochoden smrt tebou proniká
tvé prázdné city
láska žádná, láska zaniká
tvé dveře uzavírají sliby

vidím pláč, slyším smích
na cestě kroků tvých
ležím u tebe jako položený sníh
lásky dnů posledních

jméno, už jen na kameni uvidím
ptákům létat závidím
sny své ti prozradím
od smrti tě nezachráním

dýchám s posledních sil
květiny co jsi milovala
smutek, jako by černou řeku pil
v ní se pochoden smrt toulala

a co já? Jak mám déle žít
bohatství je krásné, ale hřích
smutek toužím skrýt
nemohu, nemohu nikdy jsem nemohl
jsem hlupák co nepomohl
jsem hlupák co lásce nepomohl.
Publikoval(a): Mr.Lonely, 5.6.2016
Přečteno (87x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wizzard96, polartuook78, Pavíočko, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti