Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Takhle k večeru

Takhle k večeru

Paol Básně » ostatní ...

Anotace: Anotace.....stručný popis!

V ten večer, kdy jsi se svlékla z kůže,
smazala obličej a vypustila duši,
byla jsi přesvědčená,
že Tvé "Já" je úplně čisté.

Možná , že jsi byla čistá, ale prázdná!
Prázdná, jako slova, co nikdo neslyší.
Prázdná, jako schránka mořského plže na pobřeží v písku.

Kolik vás takových vůbec existuje?
Prázdní lidé kolem nás s chápavým výrazem ve tváři..

Mohou nás vlastně chápat? Svojí prázdnotou....?


Jsi bez tváře a bez duše a než Tě mít takhle čistou,
raději Tě nechci vůbec!
Publikoval(a): Paol, 5.6.2016
Přečteno (159x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Wave.Anne, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti