Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zlomené srdce

Zlomené srdce

Nevím jak mám začít,
Tohle bude muset stačit,
Víš,asi jsem se zamilovala,
Promiň mi tahle slova..
Já opravdu nevím,
Jak říct Ti to,
Jenže když Tě vidím,
Nemám prostě jisto..
Bojím se,že když to řeknu,
Odpovíš mi,že to nejde,
Já do kouta si kleknu,
A smutek zase přijde..
Vím,že nechceš,
Abych se trápila,
Ale to neřeš..
Zbytečně by ses snažila..
Publikoval(a): Euli, 5.6.2016
Přečteno (56x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti