Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odložená touha

Odložená touha

Lavander Básně » Balady, romance

Anotace: Věřit v sebe znamená umět vzhlédnout v nebe a chtít se posouvat kupředu.

Je mi lhostejné
co na světě je všechno prodejné.


Jen někdy se ptám sebe,
proč jsem nekoupila TEBE.?


Zřejmě by to špatně dopadlo,
vždycky když by slunce zapadlo.


Úsvit vídáme každý zvláštˇ,
.......a pak tmavý pláštˇ
co nosí paní Záštˇ.


U ní vidím TEBE
a její přítomnost mne zebe.
Publikoval(a): Lavander, 17.11.2010
Přečteno (584x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti