Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Další trojice limericků

Další trojice limericků

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Nějak se nám vytracejí.

Jedna paní z Kadaně
chystá pro nás snídaně
za polibek buchtičku
za sex vína lahvičku
milá pani z Kadaně


Jeden řezník ve Zlínu
prodává teď koninu,
muži pro ni chodí
občas prý se hodí
říká řezník ve Zlínu


Jedna paní z Pardubic
chtěla toho tam mít víc
za peníze z kufříku
má teď novou plastiku
svůdná paní z Pardubic
Publikoval(a): Psavec, 4.6.2016
Přečteno (51x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Petrarca, Květka Š., donne, Bezhlavý rytíř, podnebný, gogol, Pavíočko, Marcone, děda včela

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 09:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti