Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vede mě - Vedle mě..

Vede mě - Vedle mě..

Lipová Básně » o Lásce

Anotace: o zrcadlení

.
Jdu za mužem
tím úvozem
krok za krokem
rok za rokem...

Je to on.
Bývalý démon
co
,,andělský má voči".

Nahoru stoupá,
v dešti se koupá
slunce pak osuší
stíny na duši jeho.

Rád se mi dává
jsem pro něj
,,ta pravá"
ta
,,s něhou"...
.
Publikoval(a): Lipová, 2.6.2016
Přečteno (481x)
Tipy (21) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, Sonja la Rosa, LadyLoba Romana, Desiré, Wčelka, Bezhlavý rytíř, děda včela, Makaveli, Martin Havlíček, Wave.Anne

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti